Program gospodarenja G. J. Cetinske šume

Savjetodavna služba i Odjel za uređivanje šuma UŠP Split, obavještava sve zainteresirane strane da su radovi na izradi Programa gospodarenja za šume privatnih šumoposjednika gospodarske jedinice „Cetinske šume“ s važnošću od 2015. do 2024. godine pri kraju. Ovaj Program obuhvaća katastarske općine: Opanci, Blato na Cetini, Čišla, Gornji Dolac, Katuni, Kostanje, Kreševo, Kučine, Nova Sela, Omiš, Podgrađe, Rogoznica, Slime, Srijane, Svinišće, Trmbusi, Zvečanje i Žeževica.

Svi zainteresirani građani, udruge i ustanove mogu prijedlog uređajnog elaborata za navedenu gospodarsku jedinicu pogledati  od ponedjeljka 19. rujna do ponedjeljka 03. listopada 2016. godine, svakim radnim danom u vremenu od 12 do 14 sati u prostorijama UŠP Split, Odjel za uređivanje šuma, Kralja Zvonimira 35/III, 21000 Split.

Javna rasprava održati će se u ponedjeljak 03. listopada 2016. godine s početkom u 10 sati u prostorijama škole u Docu Donjem.

Primjedbe i prijedlozi u pisanom obliku mogu se predati za vrijeme trajanja uvida u prostorijama UŠP Split, Odjel za uređivanje šuma ili poštom na adresu UŠP Split, Odjel za uređivanje šuma, Kralja Zvonimira 35/III, 21000 Split.

Tomislav Dilber, dipl. ing. šum.
viši stručni savjetnik

Pripremi za ispis