8. Dan otvorenih vrata imanja Eko Sever

Program:

  • 12:00 – 12:30  – dolazak posjetitelja
  • 12:30 – 12:30  – obilazak imanja
  • 13:30 – 14:30  – ručak
  • 14:30 – 16:00  – druženje sa radionicom za najmlađe

Premda smo do sada ugostili mnogo posjetitelja na našem gospodarstvu, ovo nam je osmi puta da otvaramo naša vrata upravo vama koji ste nam najvažniji – našim vjernim kupcima.

Stoga vas sve srdačno pozivamo da nam se pridružite na Danu otvorenih vrata Eko Sever imanja u Lepšiću, Ivanić-Grad.

Dođite i vidite gdje i kako rastu naše biljke i životinje. upoznajte sve članove naše deseteročlane obitelji  koja za vas uzgaja i proizvodi ukusne i zdrave namirnice. Pogledajte i pitajte sve što vas zanima o načinu na koji uzgajamo žitarice i povrće, kako se brinemo za naše životinje, kako to sve uspijevamo bez "sumnjivih kemikalija" i što sve radimo da biste vi na svojim stolovima imali zdravu, ukusnu i kvalitetnu hranu. Naravno, neke od naših proizvoda imat ćete priliku i degustirati.

U suradnji s Ekološkim institutom Ecologica, ove vam godine pripremamo malo iznenađenje! Stručnjake Ecologice i naše gospodarstvo veže dugogodišnja suradnja i prijateljstvo. Organiziranje Dana otvorenih vrata našeg gospodarstva započelo je prije osam godina upravo kao rezultat ove suradnje. Kolege iz Ecologice ovaj put su pripremile zanimljiv program za naše najmlađe posjetitelje: zabavan kviz o poznavanju hrane te pripremu zdravih smoothija i slastica. Radujemo se dolasku naših mladih posjetitelja!

Molimo najaviti svoj dolazak na email posjet@eko-sever.hr, samo da znamo koji će biti broj posjetitelja. Možete se prijaviti i putem Facebooka na sam događaj.

Možete pročitati i najavu na našem blogu te kako je bilo prošle godine.

Vaš Eko Sever!

Pripremi za ispis