21. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam u Gudovcu od 6. do 8. rujna 2013.

Na 21. Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu održat će se državna izložba svih vrsta stoke, najkvalitetnijih grla s područja gotovo svih hrvatskih županija, a posebno će se obilježiti 100 godina organiziranog uzgojno-selekcijskog rada u stočarstvu Republike Hrvatske i početka uzgoja čistokrvnih pasmina simentalskog goveda.

Za vrijeme 21. Jesenskog međunarodnog Bjelovarskog sajma u Gudovcu od 6. do 8. rujna 2013 godine, Poljoprivredna savjetodavna služba Podružnica BBŽ organizira tri stručna predavanja.

U suradnji sa Agencijom za poljoprivredno zemljište –„DRŽAVNO POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE I NOVA ZAKONSKA REGULATIVAPredavači djelatnici Agencije za poljoprivredno zemljište – 07.09.2013. u 12,00 sati; Velika sajamska dvorana, Paviljon 1.

Predavanje: „INTEGRIRANI UZGOJ U AKVAKULTURI – (uzgoj riba u simbiozi sa patkama i guskama na malim ribnjacima), Predavač: Prof. dr. sci. Zvonko Stojević, Zavod za fiziologiju i radiobiologiju, Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 07.09.2013. u 13,30 sati; Paviljon 1, Mala sajamska dvorana.

Predavanje: „PRAVILNIK O DOPUNSKOJ DJELATNOSTI NA OPG-U“  – Predavači djelatnici PSS: Nikolina Perčec, struč. spec. ing. agr. – poljoprivredna savjetnica i Grozdana Grubišić-Popović, dipl. ing. agr. – poljoprivredna savjetnica, 08.09.2013. u 12,00 sati; Velika sajamska dvorana, Paviljon 1.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na Jesenskom međunarodnom Bjelovarskom sajmu, gdje se očekuje puno novosti, stručnih predavanja i zanimljivosti za sve poljoprivrednike i ostale posjetitelje.

Prilog: Program 21. Jesenskog međunarodnog Bjelovarskog sajma 6. – 8. rujna 2013.

 

Josip Komljenović, dipl. ing. agr.
viši stručni savjetnik za stočarstvo

Pripremi za ispis