Poziv izlagačima na 3. Festival maslina u Zagrebu

Ova specijalizirana manifestacija, koja će se održati u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu na području maslinarstva. Zagrebački maslinarski institut provesti će dvostruko slijepu analizu maslinovih ulja prema najvišim svjetskim standardima kakvoće. Kemijsku analizu ulja provesti će NIR analiza d.o.o., a organoleptičko (senzorsko) ocjenjivanje ulja provesti će Udruga senzornih analitičara OLEA Šibenik, čiji su ocjenjivači stručno osposobljeni  za kušače maslinova ulja.

Na svečanoj večeri, 24. veljače 2018., koja će se održati u restoranu Gastro-Globus, dvorana Ambasador, bit će predstavljeni rezultati analize kakvoće ocjenjivanih ulja te dodijeljene diplome i  medalje.

Pozivamo Vas da se pridružite i sudjelujete u prodajnoj izložbi, te se građanima grada Zagreba i drugim posjetiteljima predstavite sa svojim proizvodima.

http://www.zagreboliveinstitute.hr/upload_data/site_files/poziv-i-prijava-za-ocjenjivanje-ulja-na-festivalu-maslina-u-zagrebu-2018-1-.docx

Pripremi za ispis