Agencija za poljoprivredno zemljište otvorila podružnicu u Slavonskom Brodu

U podružnici je zaposleno osam djelatnika koji će obavljati poslove vezane uz raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem za područje Brodsko-posavske županije, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i Bjelovarsko-bilogorske županije. Podružnica je otvorena sukladno odredbama Statuta Agencije. Za Predstojnicu Podružnice na javnom natječaju izabrana je mr. sc. Verica Tolić, dipl. iur.

U Podružnici će se obavljati administrativni, stručni i tehnički poslovi vezani uz korištenje državnog poljoprivrednog zemljišta, raspolaganje državnim poljoprivrednim zemljištem, promet poljoprivrednim zemljištem, okrupnjavanje poljoprivrednog zemljišta, vođenje evidencija zakupnika, te drugi poslovi u skladu sa Zakonom o poljoprivrednom zemljištu.

U podružnici se trenutno obrađuju zahtjevi za privremeno korištenje zemljišta te pripremaju javni pozivi za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta za navedene slavonske županije o kojima će naši korisnici biti obaviješteni putem mrežnih stranica Agencije.

Sve podatke o podružnici Slavonski Brod možete pronaći na našim stranicama www.zemljišta.mps.hr
 

Agencija za poljoprivredno zemljište

Pripremi za ispis