19. VIROEXPO

Prošlogodišnji Viroexpo 2013. bio je obilježen po najvećem broju zemalja sudionica. Posjetiteljima su se u Virovitici predstavili izlagači iz: Mađarske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske, Češke, Indije, Njemačke, Kine, Italije, Rusije, Crne Gore, Slovačke, Austrije, Ukrajine, Albanije, Makedonije, Turske, Francuske, Švedske i Belgije.

Na 19. Viroexpu očekuje se više od 700 izlagača a uz Kraljevinu Nizozemsku nove zemlje izlagači su Kosovo i Azerbajdžan.

Tijekom sajma održat će se gospodarski forum u četvrtak, 23. siječnja 2014. – od 17,00 do 19,00 sati (velika vijećnica Virovitičko-podravske županije) gdje će se predstaviti Kraljevina Nizozemska kao zemlja partner sa vrlo zanimljivom temom: „Kako poslovati s Kraljevinom Nizozemskom“. Reći će nam to predstavnici Veleposlanstva Nizozemske u RH.

Vrlo zanimljiva predavanja održat će se 24. i 25. siječnja 2014. u prostoru Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije koji se nalazi u neposrednoj blizini sajamskog prostora.

Organizatori Viroexpa su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije i Turistička zajednica županije.

Podrobnije informacije o sajmu Viroexpo možete naći na stranici sajma koja glasi: www.viroexpo.hr

 

Ljubica Kravarščan dipl. ing. agr.
viša stručna savjetnica

Pripremi za ispis