Prvi Virovitički bal farmera

Poljoprivredni savjetnici Hrvatske poljoprivredne komore Javne poljoprivredne savjetodavne službe Virovitičko-podravske županije organiziraju 1. VIROVITIČKI BAL FARMERA koji će se održati u Virovitici u Pivnici „Jelen“ 26. 11. 2011. s početkom u 20 h.

 Program 1. Virovitičkog bala farmera:

– piće dobrodošlice

– večera: Bilogorska rapsodija, plata Jelen, piće neograničeno

– glazba: tamburaši

– nagradne igre: najbolji plesači, najuspješniji promatrači…

 Cilj nam je da pored svakodnevnog napornog rada tijekom godine uspijemo za farmere odvojiti jedan dan u godini koji će biti poseban i rezerviran samo za druženje i zabavu. U Koprivničko-križevačkoj županiji dosad su uspješno održana već tri bala farmera, a na zadnjem takvom događanju u ožujku 2011. gosti su im bili 7 bračnih parova farmera iz Virovitičko-podravske županije. Ovom se prilikom farmeri Koprivničko-križevačke županije očekuju u uzvratnom posjetu farmerima Virovitičko-podravske županije.Na temelju interesa valja očekivati da će ovakav način druženja postati tradicionalan.

Prijavite se što prije na tel. 033 800 970 i osigurajte svoje mjesto jer poziv se ne odnosi samo na „farmere stočare“, nego na sve poljoprivredne proizvođače koji vole druženje.

 

Područni odjel HPK Virovitičko-podravske županije
Ljubica Kravarščan, dipl. ing. agr., rukovoditeljica

 

Pripremi za ispis