3. Dan otvorenih vrata na Ekološkom poljoprivrednom gospodarstvu EKO SEVER




Nakon obilaska ekološkog imanja: razgledavanja polja na kojima se uzgajaju žitarice i povrće te životinja (koze, svinje i kokoši), posjetitelji su postavljali mnogobrojna pitanja vezana za hranu iz ekološkog uzgoja. Vesela graja djece i zadovoljstvo njihovih roditelja motiv su više ekološkom poljoprivrednom gospodarstvu Sever da i dalje ustraju u proizvodnji te da održavaju i tradiciju gostoprimstva.

Svi posjetitelji su imali priliku, tijekom besplatnog ručka, kušati pripravljeno ekološko povrće i meso, te razne delicije.

Uz ugodno druženje i razgovor s domaćinima posjetitelji su se zabavili i društvenim igrama.

sever.jpg




Uvjereni smo da je posjet ekološkom gospodarstvu dobra promocija ekološke poljoprivredne proizvodnje i širenja svijesti o istom. O tome se sve više govori te je razumljivo da potrošači žele na stolu imati zdravu, ukusnu i kvalitetnu hranu poznatog podrijetla.

 
 
 Ured ravnatelja
mr. sc. Marija Ševar,
načelnica Odjela za integriranu i ekološku poljoprivredu
 
Pripremi za ispis