Dani jabuka – Požega 2007.

Organizator manifestacije je Hrvatski Zavod za poljoprivrednu savjetodavnu službu, Odsjek Požeško-slavonske županije. Suorganizator je poduzetnički centar Pakrac i Udruga proizvođača prirodnih proizvoda od šljiva «SLAVONKA»

Izložba je potpomognuta visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva, uz pokroviteljstvo Požeško-slavonske županije i Grada Požege.

Izložba će se održati u prostorima Vatrogasnog doma u Požegi, u Babukićevoj ulici. Svečano otvorenje manifestacije je u petak (9. studenoga 2007.), s početkom u 11.oo sati. Otvorena je za posjetitelje u vremenu od 9 do 18 sati u petak, prvoga dana, te od 9 do 14 sati drugoga dana (10. studenoga 2007.).

Ove godine na Izložbi očekujemo prikaz bogatstva plodova kraljice voća – jabuke, i to ne samo iz naše, nego i iz 5 drugih hrvatskih županija. Pored voća moći ćete vidjeti i eko-kutak, voćne prerađevine, kao i izloške ručnih radova. Prilikom otvorenja izložbe pripremili smo Vam i zanimljiv kulturno-zabavni program koji uključuje nastup Gradskog kulturno umjetničkog društva i tamburaškog sastava «Bisernica» te program za najmlađe posjetitelje. U vanjskim prostorima Vatrogasnog doma, bit će tradicionalno slavonsko pečenje rakije, a moći ćete kušati i kupiti domaće uzgojene jabuke i voćne prerađevine iz našeg kraja. Tijekom manifestacije održati će se ocjenjivanje mladih rakija šljivovica i stručna predavanja.

Ulaz je slobodan za sve uzraste!

Dođite i uživajte!

Program i pozivnica (1 MB)

Odsjek HZPSS-a Požeško-slavonske županije

Pripremi za ispis