Otvoren ured Savjetodavne službe u Prelogu

Otvoren ured Savjetodavne službe u Prelogu

Savjetodavna služba svakodnevno stoji na usluzi poljoprivrednicima diljem cijele Hrvatske. Kako bi im olakšala dostupnost svojih usluga, Savjetodavna služba intenzivno radi na tome da poveća broj savjetodavaca i ureda u što više gradova i općina. Nakon posljednjeg otvorenog ureda u Pleternici krajem prošle godine, od danas je i Međimurska županija bogatija za još jedan ured Savjetodavne službe. Osim u Čakovcu, sjedištu Podružnice Međimurske županije, poljoprivrednici se mogu obratiti za stručnu pomoć i u Prelogu.

Ured se nalazi u zgradi sjedišta Gradske uprave (II. kat) na adresi Glavna 35, 40323 Prelog, a uredovno radno vrijeme je svaki radni dan od 07:00 do 15:00 sati. U uredu će na usluzi poljoprivrednicima biti djelatnice Savjetodavne službe iz podružnice Međimurske županije, dipl. ing. agr. Valerija Čižmak i dipl. ing. agr. Natalija Peter-Hunjadi. Poljoprivrednicima s područja Preloga, a i šire, bit će omogućena bolja komunikacija i veća dostupnost savjetovanja putem stručnih djelatnica Savjetodavne službe.  Moći će dobiti savjete, pomoć oko podnošenja zahtjeva za poticaje i apsolutnu podršku kod pripreme i eventualnog apliciranja na projekte i programe iz ruralnog razvoja.

Otvorenju su nazočili ravnatelj Savjetodavne službe Zdravko Tušek, gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, pročelnik Podružnice Međimurske županije Milorad Šubić te predstavnici Grada Preloga i djelatnici Savjetodavne službe.

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr