Jubilarna 20. međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆAK 2018.

Jubilarna 20. međunarodna manifestacija maslinara i uljara NOĆAK 2018.

Jubilarna 20. međunarodna manifestacija Noćnjak 2018. održat će se od 15. do 18. ožujka 2018. u Hotelu Olympia u Vodicama.

Kao i svih dvadeset godina manifestaciju organizira Zadružni savez Dalmacije te ove godine uz visoko pokroviteljstvo predsjednice Republike Hrvatske. Ostali pokrovitelji su: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU, Splitsko-dalmatinska i Šibensko-kninska županija, HGK i Županijska komora Šibenik, Grad Vodice te Turistička zajednica grada Vodice. I ove godine suorganizatori su brojne institucije kao što su: Institut za jadranske kulture i melioraciju krša Split, HCPHS, Hrvatski centar za zadružno poduzetništvo Zagreb te Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba.

Ta prepoznatljiva maslinarska manifestacija i ove godine obiluje brojnim sadržajima, za svakoga ponešto. Na sajmu maslinarstva i uljarstva bogatu ponudu strojeva i opreme za maslinarstvo predstavit će, između ostaloga, i tvrtka Messis d.o.o. iz Zagreba, generalni sponzor ove manifestacije. Znanstveno-stručni skup o maslinarstvu i uljarstvu donosi brojne interesantne teme iz tog područja, u sklopu „Zadružne ure“ bit će riječi o hrvatskom zadružnom sustavu i položaju zadruga na tržištu, na stručnom skupu Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe stručnjaci će prezentirati aktualnosti u uzgoju maslina, a previđene su i radionice kušanja maslinova ulja.

Pozivnica i program nalazi se na mrežnoj stranici Zadružnog saveza Dalmacije www.zsd.hr.
 
 

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr