Božićni sajam i izložba rakije Zagrebačke županije

Sudjelovanje na Sajmu je besplatno, a svi zainteresirani izlagači svoje prijave mogu dostaviti organizacijskom odboru Općine Pušća najkasnije do 20. studenog 2017. Posjetitelji sajma također će moći probati sireve i domaću rakiju  koji će biti predstavljeni u sklopu 10. Izložbe sireva Zagrebačke županije i  13. Izložbe rakije Zagrebačke županije.

U sklopu sajma održat će se dodjela diploma najbolje ocjenjenim sirevima kao i najbolje ocjenjenim rakijama i likerima koje proizvode proizvođači s područja Zagrebačke županije.

Molimo zainteresirane proizvođače rakija i likera da  dvije (2) staklene boce rakije/likera  (0,5 do 1,0 litra)  po uzorku, sa ispunjenim Prijavnim listom dostave od 13. –  20. studenoga 2017. god. u vremenu od 9.00 – 14.00 sati u Savjetodavnu službu ili Općinu Pušća, Kumrovečka 109, 10294 Donja Pušća te u  urede Savjetodavne službe (Sv. Ivan Zelina, Velika Gorica, Vrbovec).

Za sve proizvođače koji dostave uzorke rakija/likera ocjenjivanje će biti besplatno, a uzorci će biti izloženi za vrijeme trajanja Božićnog sajma.

 

Prijavni list za

1. Sajam

2. Ocjenjivanje rakija/likera 

Pripremi za ispis