Posjet delegacije Crne Gore Savjetodavnoj službi

Delegaciju Crne Gore u sastavu Vukota Stanišić i Gojko Babović (Savjetodavna službe Crne Gore) i Vučeta Dukić (savjetnik u Odjelu za ekonomske analize) predvodio je Miodrag Kankaraš savjetnik potpredsjednika Vlade Crne Gore.

Teme sastanka bile su iskustva Savjetodavne službe u procesu usklađivanja s EU regulativama, tržišnom informacijskom sustavu u poljoprivredi (TISUP) te međunarodna suradnja.

Pomoćnik ravnatelja mr. sc. Robert Črep i načelnik Odjela za međunarodnu suradnju Kristijan Jelaković s kolegama dr. sc. Ivanom Danjekom, Višnjom Čagalj i Matijom Čabrajcem upoznali su kolege iz Crne Gore sa stanjem u poljoprivredi u Republici Hrvatskoj te radom Savjetodavne službe. U vrlo kratkom vremenu uspostavljena je odlična komunikacija s kolegama te su otvorene brojne zajedničke teme. Razmjena iskustava bila je vrlo dragocjena za obje strane te je dogovoren nastavak i intenziviranje suradnje.

Delegacija Crne Gore održala je i sastanak u Ministarstvu poljoprivrede s predstavnicima Sustava za cjenovno izvješćivanje (TISUP). 

Pripremi za ispis