15. natjecanje orača Vukovarsko-srijemske županije

Želja nam je da svojim dolaskom uveličate ovu našu manifestaciju, koja će se održati 15. srpnja 2017. godine (subota), s početkom u 10.00 sati, u Svinjarevcima, na parceli Ovčara, u vlasništvu VUPIK D.D. – Vukovar, pokraj ulaza u mjesto sa istočne strane.

Pokrovitelji natjecanja su: Županija Vukovarsko-srijemska, Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukture, Općina Bogdanovci i Savjetodavna služba – Podružnica Vukovarsko-srijemske županije, a dugogodišnji glavni sponzor je tvrtka „Lateran-agro“ iz Vinkovaca, kao i sponzori: Poljopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. – Zagreb,  Pioneer sjeme d.o.o. – Zagreb,  PIK – Vinkovci,  Agroglas – Osijek,  BASF Croatia d.o.o. – Zagreb,  BC Institut d.d. – Rugvica.

Trening natjecatelja, upoznavanje s pravilima natjecanja po svjetskim kriterijima i označavanje parcela održati će se u petak 14. srpnja 2017. godine, na parceli za natjecanje.

Prvaci natjecanja po kategorijama osigurati će si nastup na 15. natjecanju orača Republike Hrvatske, koje će se održati  01.-03. rujna 2017. godine u Gradu Zagrebu u Kupinečki Kraljevec uz support tvrtke „Fragaria“.

Veselimo sa Vašem dolasku!

Za Organizacijski odbor UNO-VSŽ:
Đuro Cerovčec, dipl. ing. agr.

 

Pripremi za ispis