Otvoren novi ured Savjetodavne službe u Đakovu

Preseljenje je obilježio dolazak ravnatelja Savjetodavne službe,Zdravka Tušeka dipl.ing agr. i Antun Vujić zamjenik ravnateljice Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ( APPRRR). Naime,  Agencija je od 1. svibnja na istoj adresi i katu, što je bila želja i zahtjev poljoprivrednika Đakovštine za povratkom Agencije iz Osijeka, kako bi im bila dostupnija za ostvarivanje prava iz izravnih plaćanja, mjera ruralnog razvoja i ostalih djelatnosti Agencije.

 Savjetodavna služba kao javna ustanova za poljoprivredu i gospodarenje šumama šumoposjednika ,  srodna služba iz istih   domena djelatnosti  prati poljoprivrednike kroz proizvodnju na njihovim OPG-ima, pomaže pri apliciranju na sredstva EU, kroz mjere Ruralnog razvoja .

 Veliko zadovoljstvo poljoprivrednika već je primijećeno u ova dva dana koji pozdravljaju odluke o preseljenju. Od sada će na jednom mjestu jednostavnije i brže ostvariti svoje interese i  potrebe.

Danas je u novim prostorijama ravnatelj održao kolegij podružnice i na taj način službeno započeo s radom Službe u novom uredu.

Pripremi za ispis