Kovanica od zlata

Tako je i ove godine taj dan obilježen svečanom sjednicom, na kojoj su dodijeljena županijska priznanja i nagrade.

Povjerenstvo za dodjelu županijskih javnih priznanja dodijelilo je, pored ostalih nagrada, KOVANICU OD ZLATA – godišnju nagradu za fizičke osobe, nekolicini zaslužnih stanovnika županije. Ove godine je ta nagrada, između ostalih, uručena i našoj kolegici Mariji Milašin, mag. ing. agr., stručnoj savjetnici u Savjetodavnoj službi, Podružnica Brodsko-posavske županije – Ured Oriovac.
Kolegica Marija nagradu je osvojila zbog svog savjetodavnog rada na području hortikulture, ruralnog razvoja i upravljanja obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima. Ostvarila je kvalitetnu suradnju s velikim brojem gospodarstava na području Brodsko-posavske županije individualnim savjetovanjem, od tehnoloških savjeta do izrade planova gospodarenja, investicijskih projekata (prerada primarne proizvodnje na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i zadrugama) i intenzivnom suradnjom s udrugama proizvođača voća, grožđa i vina, udrugama žena, udrugama za ruralni razvoj, lokalnim razvojnim agencijama, Poljoprivrednom komorom i drugim subjektima (općinske i županijska uprava), koji servisiraju poljoprivredna gospodarstva. U svezi navedenog posebno se treba istaknuti veliki broj održanih predavanja i nastupa u javnim medijima, gdje se pored stručnog djelovanja iskazala u popularizaciji poljoprivrede, života u seoskom prostoru i same Brodsko-posavske županije.

Svečano uručena nagrada kolegici Mariji
(Foto: Roko Janković)

Prilika je ovo da čestitamo dobitnici na osvojenoj nagradi i zahvalimo Povjerenstvu Brodsko-posavske županije za dodjelu županijskih javnih priznanja što je prepoznala vrijednost požrtvovnog rada kolegice Marije Milašin.

Ponosni smo na njezin uspjeh!

mr. sc. Mijo Gašparović
mr. sc. Višnja Šimunović

Pripremi za ispis