FLORA CENTRUM MUNDI 2013.

flora_18_4.jpgSvake godine ovaj festival cvijeća okuplja sve veći broj izlagača i posjetitelja, čime se FLORA CENTRUM MUNDI svrstava među najveće događaje ove vrste u Hrvatskoj i šire.

I ove godine na FLORA CENTRUM MUNDI predstavit će brojne zanimljivosti, bogat kulturni i zabavni program, a prije svega posvećen je cvijeću i svemu vezanom uz ovu prirodnu ljepotu kojom obogaćujemo život: balkonsko, ukrasno, začinsko, ljekovito i sobno bilje, crnogorica, sadnice, lončanice, trajnice, bonsai, kaktusi, sukulenti.

Na sajmu će biti i izlagači s područja uređenja interijera te proizvođači vrtnog namještaja, rasvjetnih tijela, fontana, žardinjera.

Predstavit će se i umjetnički obrti sa slikama, dekoracijama, keramikom, proizvodima od drva, kamena i drugih prirodnih materijala, a neće izostati i bogata ponuda literature te popularnih i stručnih časopisa.

Ovim putem Udruga cvjećara ludbreške regije poziva izlagače da se prijave za sudjelovanje, a posjetitelje da nam se pridruže na FLORA CENTRUM MUNDI 2013., od 3. – 5. svibnja na Trgu Svetog Trojstva u Ludbregu i da provedu ugodno vrijeme u carstvu cvjetnih mirisa, boja i oblika te da sa sobom ponesu nezaboravnu uspomenu. 

 

Valerija Pokos, mag. ing. agr.
stručna savjetnica

Pripremi za ispis