Poziv vinarima Šibensko-kninske županije

Vinari Šibensko-kninske županije tijekom ovog tjedna mogu svoja vina prijaviti za sudjelovanje u natjecateljskom djelu manifestacije 8. susret vinara Šibensko-kninske županije – Skradin 2013.

Kao i proteklih godina vina su razvrstana u dvije osnovne kategorije, crna i bijela vina a unutar njih posebno se ocjenju otvorena a posebno buteljirana vina. Natjecati se mogu samo vina sa područja Šibensko-kninske županije, odnosno vinari čija se proizvodnja, vinogradi nalaze većim djelom u ovoj županiji. Ove godine posebno će se nagraditi i najbolja vina proizvedena od domaćih sorata: maraština, debit, lasin, plavina, babić. Kako bi se izvršilo ocjenjivanje ovih kategorija vina potrebno je prikupiti najmanje tri uzorka pojedine sorte.

 

P O Z I V

Svim vinarima Šibensko-kninske županije koji sa svojim vinima žele sudjelovati u ocjenjivanju vina na manifestaciji: „8. susret vinara Šibensko-kninske županije – Skradin 2013.“ 

Prijave za natjecanje primaju se  do 29. ožujka 2013. u uredu PSS-a, M. Gupca 66a, Šibenik iIi na telefon: 339-565, 339-958 ili na mob: 091/4882-857. 

Natjecati se mogu vinari koji su upisani u Vinogradarski registar (presliku priložiti uz prijavu ili na uvid kod preuzimanja uzorka vina).

Uzorke vina prema prijavama prikupljaju djelatnici PSS-a.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu PSS-a, M. Gupca 66a, Šibenik ili na prije navedene brojeve telefona.

 

Gordana Kožarić-Silov dipl. ing. agr.
viša stručna savjetnica

Pripremi za ispis