Poziv za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene

Tim projektom želimo pripomoći promociji vrijednosti i važnosti žene na selu s ciljem afirmacije i podizanja kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanju obitelji i kulturne baštine, ali i željom za uključivanjem Hrvatske u međunarodni izbor povodom Svjetskog dana seoske žene koji se obilježava svake godine 15. listopada u Švicarskoj.

Skrenuti će se medijska pažnja na ženine uspješne aktivnosti koje do sada nisu bile odgovarajuće promovirane, vrednovane i nagrađivane, osobito u seoskim sredinama. Dužnost svake županije je da medijski poprati i provede lokalne izbore na svojoj županiji te izabrane kandidatkinje uputi na državni izbor.

Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis. Prijave slati poštom na adresu Željkica Golubić (predsjednica udruge), Dravska 126a 48 361, Kalinovac ili elektroničkom poštom na zeljka.golubi@gmail.com. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broju telefona 048/280-300, mob: 098/293-722.

Predsjednica udruge
Željkica Golubić

Pripremi za ispis