5. mediteranski sajam zdrave prehrane i ljekovitog bilja

Ova manifestacija predstavlja značajnu sajamsku priredbu u RH i Dubrovačko-neretvanskoj županiji, osobito na području ekološke poljoprivrede i ostalog ekološkog poduzetništva.  
Sajam je ove godine usmjeren na podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. Izlagačima se dodjeljuju priznanja za najbolji nastup, naj-proizvod i doprinos za promociju eko-gospodarstva u RH.
U okviru sajma biti će organizirani edukativni okrugli stolovi, predavanja, prezentacije te atraktivni kulturno-zabavni i gastronomski programi.
Izlagačima se nudiizložbeni prostor uz kotizaciju od 200 kuna za 2 metra stola te prigodna cijena smještaja. Treba naglasiti da je sajam prodajnog karaktera.
Mole se proizvođači da čim prije pošalju prijavu kako bi se mogao osigurati prostor za izlaganje. Detaljne informacije mogu se dobiti na tel: 020/312 094; fax: 020/312 092; e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com (Osoba za kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).

Na osnovi obavijesti priredila
mr sc. Marija Ševar, načelnica Odjela za održivu i ekološku poljoprivredu

Ured ravnatelja HZPSS-a

Pripremi za ispis