Poljoprivredno-poduzetničke ideje 2008.

Pokrovitelji manifestacije su Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja i Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, a otvorenje manifestacije biti će 25.siječnja 2008. u 9,30 sati u velikoj dvorani Doma kulture.
U prostorima Doma kulture M.A.Relković i Društvenom domu, Relkovićeva 4, organizatori zadnjih godina kombiniraju savjetodavno-izložbeni program iz kojeg ističemo osvrt na dvogodišnju provedbu «SAPARD»programa te predstavljanje pretpristupnog fonda «IPARD». Prvog dana manifestacije predavanja će se nastaviti temama iz  područja agroekonomike, voćarstva i stočarstva, dok je  za subotu predviđeno savjetovanje za pčelare i ekološke proizvođače.
U jubilarnoj godini održavanja, djelatnici HZPSS Odsjek BPŽ sa  zadovoljstvom se prisjećaju početne ideje začetnice manifestacije gđe. Marice Markusi. Naši poljoprivredni proizvođači kroz kvalitetne ideje, znanja i otvorene mogućnosti  s vremenom su u velikoj mjeri   postali i poljoprivredni poduzetnici što je i bila namjera organizatora prije 10 godina.
Tijekom ove dvodnevne manifestacije posjetitelji će moći uživati u obilasku štandova, degustacijama i kulturno-umjetničkom programu pa Vas stoga pozivamo da nam se pridružite.

Program možete pronaći u ovoj maloj brošurici

 
Odsjek HZPSS-a Brodsko-posavske županije
Elinor Nikolić, dipl.inž.agr.,stručni savjetnik

Pripremi za ispis