Proslavljen rođendan udruge “Prgica”

Nakon radnog dijela Skupštine uslijedio je svečani, kada su se Udruzi “Prgica” priključili gosti i uzvanici. Za njih je pripremljena specijalna Prezentacija dosadašnjeg rada Udruge "PRGICA" a u prezentaciju je bio uključen veći dio članova Udruge. Samo izlaganje je bilo izuzetno dojmljivo za sve goste zbog slikovitosti i dinamičnosti izlaganja.

Mnogi nisu ni imali predodžbu koliko su jake aktivnosti koje su u proteklih godinu dana, od osnutka do danas imali članovi Udruge “Prgica”. Brojne izložbe, manifestacije, stručna putovanja i predavanja a ponajviše i broj osvojenih odličja na izložbama s ocjenjivanjem sireva dokaz su tome. Svoje dojmove o prezentaciji na Skupštini izrekli su i gosti, u prvom redu pomoćnik ministra MPŠVG-a Ivan Hodalić,dipl.inž., koji je čestitao rođendan Udruzi “Prgica”. Izrazito ga je dojmila prezentacija te posebno što su i članice bile aktivno uključene u nju. Također, priznanje Udruzi odao je dopredsjednik Skupštine Koprivničko-križevačke županije Ivan Vuk, a izrazito zadovoljan bio je i gradonačelnik Grada Križevaca Branko Hrg.

Po njemu je Udruga “Prgica” već “brand” Grada te dokaz da se u godinu dana s dobrom unutrašnjom organizacijom može mnogo napraviti. I ostali gosti su dijelili mišljenje o viđenom te večeri. Nakon Prezentacije uslijedila je dodjela priznanja i nagrada te pohvala za izvanredno zalaganje u radu, savjesno izvršavanje zadataka i postignute rezultate u Udruzi "PRGICA". Proslava prvog rođendana Udruge "PRGICA" nastavljena je uz zajedničku svečanu večeru članova Udruge, gostiju i uzvanika te predstavnika medija i to uz zvuke domaćeg tamburaškog sastava.

Odsjek HZPSSa, Koprivničko-križevačke županije
Dario Zagorec, dipl.inž.agr. stručni savjetnik HZPSS-a

Pripremi za ispis