Veliko Trojstvo, destinacija izvrsnosti u ruralnom turizmu

Općina Veliko Trojstvo svrstana je na četvrto mjesto na europskom natjecanju za Europsku turističku destinaciju izvrsnosti na ruralnom prostoru.

Zbog tog priznanja toj općini pripala je čast da organizira dodjelu županijskih priznanja u akciji Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet koju je dodijelio župan Damir Bajs.

Moto ovogodišnje akcije Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet jest čovjek – ključ uspjeha i Europska turistička destinacija izvrsnosti 2007. Akciju provodi Glavni ured HTZ-a u suradnji s turističkim zajednicama gradova i županija, a održana je pod pokroviteljstvom Večernjeg lista u sklopu projekta Volim Hrvatsku.

Među ovogodišnjim laureatima prvo mjesto u kategoriji uređenosti manjih gradova pripalo je Daruvaru, koji je priznanje sa zlatnim znakom i statuu „Zeleni cvijet“ osvojio i na državnoj razini. Ivan Šepoval osvoji je priznanje „Djelatnik godine“ u kategoriji hortikulturni djelatnika.

Da Veliko Trojstvo za dodjelu nagrada nije izabrano nasumice, potvrđuje i ovogodišnji Zlatni znak, koji je pripao obitelji Komljenović za najljepše uređenu okućnicu obiteljskih kuća. 

2007_10_30_02.jpg

Odsjek HZPSS-a Bjelovarske-bilogorske županije 

Pripremi za ispis