Uvodne prezentacije oko izrade Programa gospodarenja šumama šumoposjednika

Dana 29. siječnja 2018. godine (ponedjeljak) u 17,00 sati u palači MIANI u Višnjanu, Istarska 23, održati će se uvodna prezentacija izrade programa gospodarenja šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu „VIŠNJANSKE ŠUME“ koja obuhvaća područje katastarskih općina: Vižinada, Sveti Vital, Višnjan, Sveti Ivan i Bačva. Pozivamo sve zainteresirane šumoposjednike, predsjednike Mjesnih odbora, te predstavnike općine Višnjan i općine Vižinada, da se odazovu i sudjeluju na ovoj uvodnoj prezentaciji.

Dana 30. siječnja 2018. godine (utorak) u 17,00 sati u vijećnici općine Kanfanar, Trg Marka Zelka 6, održati će se uvodna prezentacija izrade programa gospodarenja šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu „MRGANI – ŽMINJ“ koja obuhvaća područje katastarskih općina: Kanfanar, Žminj, Mrgani i Krajcarbreg. Pozivamo sve zainteresirane šumoposjednike, predsjednike Mjesnih odbora, te predstavnike općine Kanfanar i općine Žminj, da se odazovu i sudjeluju na ovoj uvodnoj prezentaciji.

Tijekom uvodne prezentacije šumoposjednici će biti upoznati s osnovnim odredbama Zakona o šumama vezanima za gospodarenje šumama šumoposjednika.

Uvodnu prezentaciju će voditi ispred Savjetodavne službe mr.spec. Albin Lampe, dipl. ing. šum., a ispred izrađivača Programa Denis Stojsavljević, dipl. ing. šum.

PROČELNIK PODRUŽNICE
mr.spec. Albin Lampe, dipl.ing.šum.

Pripremi za ispis