Manifestacija Divan je kićeni Srijem – prezentacija INA maziva

Vrlo iskusni organizator, a to je Turistička zajednica općine Nijemci, pronašla je veliki broj sponzora od kojih je glavni sponzor PIK–Vinkovci. Manifestacija je medijski besprijekorno popraćena počevši od Vinkovačke televizije pa do ostalih županijskih radio postaja. Bitno je spomenuti da je u sve dane trajanja manifestacije posjetiteljima omogućena besplatna vožnja brodom „Sveta Katarina“ po prelijepoj rječici Bosut, kao i vožnja zaprežnim kolima u organizaciji konjogojske udruge „Vranac“ iz Donjeg Novog Sela.

U nizu tih događanja dana 21. lipnja 2012. godine u Općinskoj vijećnici u Nijemcima Poljoprivredna savjetodavna služba i općina Nijemci organizirali su prezentaciju za poljoprivrednike na temu „Asortiman INA maziva za poljoprivrednike“. Prezentaciju su održali stručnjaci naše velike kompanije „INA maziva“ iz Zagreba koji su ukratko predstavili tvrtku, a zatim su veliki znalci upoznali nazočne poljoprivrednike sa paletom INA maziva koji se mogu koristiti na OPG-ima.

maziva1_.jpg

Bilo je riječi o motornim i hidrauličkim uljima, mazivima, označavanju, klasifikaciji, svojstvima, primjeni, najčešćim pogreškama pri uporabi, zbrinjavanju otpadnog ulja, regulativama vezanih za ovu problematiku. Velika većina proizvoda o kojima se govorilo moglo se i vidjeti, jer su bili izloženi u vijećnici. Svakog nazočnog posjetitelja je kraj njegovog mjesta zatekla vrećica s poklonima.

Po završetku prezentacije stručnjaci INA maziva strpljivo su odgovarali na sva postavljena pitanja koja su bila vrlo precizna i konkretna. Nakon ovog seta pitanja priređeno je malo iznenađenje sa novim setom pitanja koja su sada postavljali predavači, a odgovore davali poljoprivrednici, a za točan odgovor je slijedila nagrada od nekih od izloženih proizvoda. Ovakav tip animacije je jako dobro prihvaćen i izazvao je veliki interes i pažnju nazočnih.

maziva2_.jpg

Može se zaključiti da ovakav tip prezentacija treba njegovati i u budućnosti obzirom da izaziva veliku pozornost, kvalitetnu edukaciju ali i uspješnu promociju tvrtki koje nude visokokvalitetne proizvode i čijom uporabom poljoprivrednici sebi olakšavaju posao, a u konačnici dobivaju višestruku korist.

 

Đuro Cerovčec, dipl. ing. agr.
stručni savjetnik za mehanizaciju

 

 

Pripremi za ispis