Susret cjelokupnog tima i stručnih savjetnika projekta

Tako su s nama Gordana Brečak, dipl. ing. agr, Katrin Gnjidić, dr. med. vet., i Davor Antinac, dipl. ing. agr. – HZPSS, Andreja Flis, dipl. ing. agr., i Bonoveture Nikolić, dipl. oecc. – Agencija za plaćanje u poljoprivredi.

Nadalje, tu su već i javnosti dobro poznati stručnjaci Sonja Karoglan, dipl. ing. agr.- savjetnik za Dobru poljoprivrednu praksu, dr. sc. Darko Znaor – savjetnik za Politiku i upravljanje nitratima te mr. sc. Slaven Aljinović – stručnjak za monitoring projekta.

2009_09_28_02.jpg

Koordinator aktivnosti i voditelj tima je Hrvoje Horvat, dr. vet. med., dok poslove nabave i financija vode Teodora Štefković, dipl. pov., te Goran Božičević, dipl. oecc., koji su otprije angažirani na krovnom Projektu usklađivanja s pravnom i institucionalnom stečevinom EU.

Na vrlo živom i pozitivnom energijom nabijenom susretu postavljen je plan rada za prethodno razdoblje te su naznačene osnovne smjernice za pripremu i početak  operativnog dijela projekta. Bila je to i izuzetna prilika za upoznavanje i razjašnjavanje mnogih detalja kakvih u ovako kompleksnom projektu ima na pretek. Zaključci i pitanja koja su proizašla iz susreta biti će proslijeđena predstavnicima Svjetske Banke koji će se Projektnom timu pridružiti za nekoliko dana, 19. 5. 2009.

Hrvoje Horvat, dr. vet. med., koordinator aktivnosti i voditelj tima
Projekt Kontrola onečišćenja u poljoprivredi
www.apcp.hr

Pripremi za ispis