Otvoreni natječaji iz programa razvitka seoskog prostora

Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja je temeljem članka 5. i 9. Pravilnika o provedbi programa razvitka seoskog prostora (NN, 71/05, 37/06, 109/06, 96/07, 86/08) i Odluke o raspisivanju natječaja objavio natječaj za dodjelu novčanih potpora iz programa razvitka seoskog prostora za 2009., i to za:

Mjeru 6.: Prerada, skladištenje i trženje poljoprivrednih, ribarskih i šumarskih proizvoda, koja obuhvaća potporu: investicijama na poljoprivrednim gospodarstvima, preradi poljoprivrednih proizvoda, šumarstvu, promociji vinskih i drugih turističkih cesta, promociji kvalitetnih autohtonih proizvoda;

Unutar ove mjere objavljen je natječaj pod nazivom: Pilot program razvitka proizvodnje i prodaje tradicionalnih ili inovativnih poljoprivredno-prehrambenih proizvoda za 2009. (rok: do 15. rujna 2009.)
        Upute za korisnike
        
Obrazac zahtjeva

 

Sve dodatne informacije o otvorenim natječajima možete potražiti na službenim stranicama Ministarstva (http://www.mps.hr/natjecaji/natjecaj.asp?NID=230) ili u osobnim kontaktima sa djelatnicima Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu na Vašem području.

 

 

Ured ravnatelja HZPSS-a
Kristijan Jelaković, dipl. ing. agr., stručni savjetnik

 

 

 

Pripremi za ispis