INGA – 1. međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija
Novo tisućljeće prate nova nutricionistička znanja i prilagodbe tehnologije bazirane na znanstveno i zdravstveno potvrđenoj gastronomskoj kvaliteti.
Sajam je koncipiran na novim gastronomskim spoznajama, različitim od takvih spoznaja u proteklim vremenima. Tematski je osmišljen i usmjeren čovjeku postindustrijske – nove elektroničke ere.
Radikalno izmijenjene forme i navike svakodnevnog života, daju prednost novim pristupima prehrani, vrednovanju ekologije, zdravlja, sporta i vitalnosti.
Program izlaganja:
- Mlijeko i mliječni proizvodi
- Meso i mesne prerađevine
- Riba i plodovi mora
- Voće, povrće i prerađevine od voća i povrća
- Pića i napitci
- Kruh i pekarski proizvodi
- Konditorski proizvodi i slastice
- Dodaci jelima, začini, mirodije
- Delikatese
- Zdrava, funkcionalna, bio i organska hrana
- Halal hrana, regionalni specijaliteti, košer hrana
- Pakiranje, porcioniranje, transport i distribuiranje hrane
- Oprema (za prehrambenu industriju, ugostiteljstvo i catering)
Novi trendovi i naglasci u programu izlaganja:
- Lagana jela toplog i hladnog kulinarstva
- Funkcionalna mlijeka, jogurti i sirevi
- Zamrznuta hrana – polugotova i gotova jela
- Dijetalna mesa i mesne delikatese
- Naravna pića i napitci – voda, vino, sokovi, čajevi…
- Porcionirana, estetska i ekološka ambalaža
- Trgovina prehrane i trgovinske marke ("Private Label")
Više na: www.zv.hr
0 komentara
Napišite komentar