INGA – 1. međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija

Novo tisućljeće prate nova nutricionistička znanja i prilagodbe tehnologije bazirane na znanstveno i zdravstveno potvrđenoj gastronomskoj kvaliteti.

Sajam je koncipiran na novim gastronomskim spoznajama, različitim od takvih spoznaja u proteklim vremenima. Tematski je osmišljen i usmjeren čovjeku postindustrijske – nove elektroničke ere.

Radikalno izmijenjene forme i navike svakodnevnog života, daju prednost novim pristupima prehrani, vrednovanju ekologije, zdravlja, sporta i vitalnosti.

Program izlaganja:

  • Mlijeko i mliječni proizvodi
  • Meso i mesne prerađevine
  • Riba i plodovi mora
  • Voće, povrće i prerađevine od voća i povrća
  • Pića i napitci
  • Kruh i pekarski proizvodi
  • Konditorski proizvodi i slastice
  • Dodaci jelima, začini, mirodije
  • Delikatese
  • Zdrava, funkcionalna, bio i organska hrana
  • Halal hrana, regionalni specijaliteti, košer hrana
  • Pakiranje, porcioniranje, transport i distribuiranje hrane
  • Oprema (za prehrambenu industriju, ugostiteljstvo i catering)

Novi trendovi i naglasci u programu izlaganja:

  • Lagana jela toplog i hladnog kulinarstva
  • Funkcionalna mlijeka, jogurti i sirevi
  • Zamrznuta hrana – polugotova i gotova jela
  • Dijetalna mesa i mesne delikatese
  • Naravna pića i napitci – voda, vino, sokovi, čajevi…
  • Porcionirana, estetska i ekološka ambalaža
  • Trgovina prehrane i trgovinske marke ("Private Label")

Više na: www.zv.hr

Pripremi za ispis