Jabučini dani 2008.

Pozivamo Vas 3. i 4. listopada 2008. u Đakovo, Vijenac K. A. Stepinca (iza male crkve) na izložbu jabuka i jabučnih proizvoda „JABUČINI DANI 2008.“ Ove godine organiziramo 7. županijsku, 3. regionalnu i 1. međunarodnu izložbu „Jabučini dani 2008“, pod pokroviteljstvom Osječko-baranjske županije i Grada Đakova, a u organizaciji Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu i udruge voćara „Voćar- Đakovština“.

„Jabučini dani“ jesenska je manifestacija u Đakovu, srcu Slavonije, s velikim brojem posjetitelja, zadovoljnim izlagačima, izložbenog, edukativnog, natjecateljskog i prodajnog karaktera. Đakovo je postalo tradicionalno mjesto okupljanja voćara.

Na izložbi će sudjelovati sve županije Slavonske regije s predstavnicima svojih udruga, a kao gosti na izložbi će se predstaviti izlagači iz Splitsko-dalmatinske, Zadarske, Međimurske i Zagrebačke županije.

Cilj izložbe je kroz spoj struke i znanja doprinijeti razvoju voćarstva i proizvodnji kvalitetne i zdrave hrane.

Na Okruglom stolu predviđenom za prvi dan izložbe biti će prezentirane Mjere potpore MPRRR-a razvoju voćarstva RH i predstavljanje klastera „Slavonska jabuka „.

Za vrijeme izložbe održati će se i natjecanje u kategoriji najbolje održavanih voćnjaka u rodu, novoosnovanih voćnjaka i najljepše osmišljenog izložbenog prostora. U izložbenom prostoru biti će upriličeno predstavljanje novog sortimenta jabuka, kao i njihova degustacija, koje će voditi stručnjaci Poljoprivrednog instituta Osijek – Odjela za voćarstvo.

Očekujemo da nam se pridružite bilo kao izlagač, predavač ili zastupnik tvrtke koja će prezentirati svoj program.

Organizacijski odbor

Pripremi za ispis