Edukacija poljoprivrednika Karlovačke županije

Kako bi upoznali poljoprivrednike sa novonastalim izmjenama i dopunama u Operativnim programima, izmjenama u Pravilniku o provedbi modela poticanja proizvodnje, Pravilniku u provedbi modela kapitalnih ulaganja u poljoprivredi i ribarstvu, Modelu potpore dohotku te objavljenim Natječajima iz programa razvitka seoskog prostora djelatnici HZPSS-a organizirali su predavanja u četrnaest općina i gradova Karlovačke županije.

Na području Rakovice, Slunja, Cetingrada, Saborskog, Plaškog, Josipdola i Ogulina predavanja su održale zajedno Višnja Magdić, dipl. ing, Ljubica Magdic, dipl. ing. agr i mr.sc. Mirna Ceranić- Sertić kako bi poljoprivrednici na jednom mjestu dobili što više informacija o novonastalim izmjenama.

Poljoprivrednicima iz Žakanja, Ozlja, Vojnića, Krnjaka, Barilovića i Netretića predavanje je održala Bernarda Kasunić, dipl. ing. agr..

Djelatnici HZPSS-a su bili zadovoljni odazivom poljoprivrednika i što su mogli odgovoriti na mnoga postavljena pitanja, a poljoprivrednike je oduševilo smanjenje površina i broja grla stoke potrebne za ostvarenje poticaja u skladu sa izmjenama u Pravilniku o provedbi modela poticanja proizvodnje.

Odsjek HZPSS-a Karlovačke županije,
mr.sc. Mirna Ceranić- Sertić, stručni savjetnik za zaštitu bilja

Pripremi za ispis