
Dan voća Koprivničko-križevačke županije
STRUČNI SKUP
Petak, 12. listopada 2007.
Hotel PEVEC-PICOK d.o.o., Trg Svetog Jurja 6, ĐURĐEVAC
AKTUALNI PROBLEMI U ZAŠTITI BILJA
18.00
Bakterijska palež jezgričavih voćaka (Erwinia amylovora (Burrill) Winslow et al.) u Koprivničko-križevačkoj županiji, Željkica Oštrkapa-Međurečan, dipl. ing., viši stručni savjetnik, HZPSS
18.10
Bakterijska palež jabuke i kruške (Erwinia amylovora (Burrill) Winslow et al.) – mjere zaštite, dr.sc. Edyta Đermić, Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
PRERADA VOĆA NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU
18.55
Sušenje i drugi oblici prerade voća, mr.sc. Miroslav Žakula, dipl.ing. stroj.
19.25
PREŠKO – proizvodnja prirodnih voćnih sokova, Damir Mutvar
19.35
MA-SA d.o.o. – oprema za proizvodnju prirodnih sokova od voća i povrća, Zlatko Milovanović, direktor
19.45
Proizvodnja džemova na OPG-u Maslač – put do legalne proizvodnje i prodaje, Gordan Maslač
20.00
Rasprava
IZLOŽBA VOĆA I VOĆNIH PRERAĐEVINA
NEDJELJA, 14. LISTOPADA 2007. GODINE
10.00 – 17.00 sati
Trg Svetog Jurja, ĐURĐEVAC
10.00
Otvaranje izložbe
Nastup KUD-a “Đurđevčice” iz Đurđevca
10.30
Nastup KUD-a “Petar Preradović” iz Đurđevca
Nastup gostiju:
KUD “Bjelovar” iz Bjelovara
KUD “Tomislav” iz Županje – dječja grupa
11.00
Kušanje i ocjenjivanje jabuka
Izložbeni prostor HZPSS-a
12.0
Dodjela nagrada za tri najljepše uređena štanda
i dodjela zahvalnica sudionicima Dana voća
Odsjek HZPSS-a Koprivničko-križevačke županije,
Željkica Oštrkapa-Međurečan, dipl. ing. agr., viša stručna savjetnica
0 komentara
Napišite komentar