v2propusnice

Zahtjev za propusnicu

Pošaljite zahtjev tako da ispunite obrazac ispod.

Ovaj Zahtjev za propusnicu ispunjava samo nositelj/član obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva koji kao fizičke osobe nisu obuhvaćeni Odlukom o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj koji je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske dana 23. ožujka 2020. Zahtjev za propusnicu ne mora ispuniti OPG koji nema potrebe izlaziti iz područja prebivališta ili stalnog boravišta.

OPG upisan u registar poreznih obveznika (RPO) ne podnosi zahtjev preko ovog sustava već sam ispisuje propusnicu stožera civilne zaštite RH.

VAŽNA NAPOMENA: Ako polje koje unosite nije primjenjivo – za broj upište 0 (nula), a za tekst upišite (crtica).

  Izjavljujem da nisam u registru poreznih obveznika niti u sustavu PDV-a.  Provedba poljoprivrednih aktivnosti na OPG-uDostava i prodaja vlastitih poljoprivrednih proizvodaNabavka repromaterijala i sirovina za poljoprivrednu proizvodnju  Propusnica služi isključivo za namjenu za koju je izdana i vrijedi 30 dana od dana izdavanja i izdaje se temeljem podataka navedenih od strane osobe na koju glasi. Nositelj Propusnice obavezan je pridržavati se mjera sigurnosti, te preporuka i uputa Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite. Bilo kakva zlouporaba Propusnice povlači materijalnu i krivičnu odgovornost nositelja.

  Pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljujem da u vrijeme podnošenja Zahtjeva:
  Da su svi podaci navedeni u ovom Zahtjevu istiniti
  Da nisam u samoizolaciji ili karanteni