Najava prezentacije strojeva u voćarstvu i vinogradarstvu na strmim terenima

U subotu, 6.04.2019. od 10 sati na OPG Bišćan u Mrzlom Polju kod Tuheljskih Toplica održat će se prezentacija suvremene mehanizacije za voćarstvo i vinogradarstvo na strmim terenima.

Prezentirat će se proizvodni program i rad s traktorima Goldoni i priključnim strojevima tvrtke Berti i Pellenc (malčer, malčer na teleskopskoj ruci, malčer s frezom za unutarrednu obradu tla, malčer s uređajem za čišćenje oko trsa, kosa za zelenu rezidbu… ) te na kraju proizvodni program traktora Arbos.

Prezentirat će se i tvrtke Bayer i BASF, tako da će poljoprivrednici imati mogućnost vidjeti i saznati novosti o preparatima za zaštitu bilja.

Djelatnici Ministarstva poljoprivrede, odnosno bivše HPŠSS u suradnji s Udrugom proizvođača i zastupnika sredstava za zaštitu bilja RH (CROCPA) održat će prezentaciju na temu „Sigurna primjena pesticida“. U sklopu prezentacije će se prikazati postupak kalibriranja atomizera, usporedba rada atomizera s anti-drift i konvencionalnim mlaznicama, easy flow sustav (sustav za prijenos pesticida u spremnik atomizera) i korištenje osobne zaštitne opreme (maske, odijela, rukavice…)

Pozivamo sve zainteresirane poljoprivrednike da prisustvuju prezentaciji!

Prijaviti se možete na broj 0923316800.

Pripremi za ispis