Savjetnički paketi

SAVJETNIČKI PAKETI

Što je savjetnički paket?

Što je savjetnički paket?

U sklopu mjere M02 „Savjetodavne službe, službe za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom i pomoć poljoprivrednim gospodarstvima“ uveden je nov način komuniciranja s korisnicima, tj. Katalog savjetničkih paketa. Na taj način Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva na jednom mjestu, kroz savjetničke pakete, nudi mogućnosti savjetovanja, ovisno o vrsti proizvodnje te ciljevima koji se u proizvodnji žele postići. Time se korisnik stavlja u središe rada i uključuje u sam proces savjetovanja. Odabirom određenog savjetodavnog paketa korisnici će točno znati što mogu očekivati od savjetovanja i koju uslugu trebaju dobiti. I sami savjetnici imat će na ovaj način mogućnost koristiti se unaprijed definiranim konceptom savjetovanja, što olakšava provedbu i ujednačava savjetodavni rad u cijeloj Upravi.

Tko su korisnici?

Tko može koristiti savjetničke pakete?

Savjetovanje kroz savjetničke pakete mogu zatražiti svi poljoprivrednici koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava.

Gdje?

Gdje se odvija savjetovanje?

Aktivnost savjetovanja se provodi na korisnikovom PG-u ili u uredu. Savjetovanje se obavlja ‘jedan na jedan’, a svaki korisnik paketa će također dobivati stručne materijale vezane uz područje savjetovanja te će završetkom savjetovanja dobiti Potvrdu o savjetovanju.

Kako za tražiti paket?

Na koji način otvoriti savjetnički paket?

Zainteresirani poljoprivrednik može zatražiti besplatno savjetovanje putem e-maila, telefonski ili direktno u jednom od područnih ureda Ministarstva diljem RH gdje će sa savjetnikom dogovoriti intenzitet i područje aktivnosti paketa te vrijeme trajanja.

Pročelnici ispostava – Kontakt

Pronađite svoj savjetnički paket

Pronađite svoj savjetnički paket i saznajte više o njemu

  • Sve kategorije
  • Ekološki uzgoj
  • Mladi poljoprivrednik
  • Modernizacija
  • Zelena praksa / višestruka sukladnost