Obavijest o informativnim materijalima Savjetodavne službe

Obavijest o informativnim materijalima Savjetodavne službe

Poštovani poljoprivrednici, šumoposjednici i ribari, na Vaše kućne adrese primili ste informativne materijale kojima Vas želimo informirati o uslugama Savjetodavne službe, javne ustanove zadužene za poslove informiranja, savjetovanja i edukacije u poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu. Sukladno Vašim potrebama Savjetodavna služba prolazi kroz velike promjene u radu kako bi Vam dodatno približila i poboljšala kvalitetu i opseg svojih usluga.

Jedna je od najvažnijih novosti model savjetovanja poljoprivrednika i šumoposjednika, koji se temelji na katalogu savjetodavnih usluga, u kojem možete odabrati jedan od brojnih savjetničkih paketa, posebno skrojenih prema Vašoj proizvodnji i konkretnim potrebama.

Savjetodavna služba započela je i s besplatnim strukovnim osposobljavanjem poljoprivrednika. Ukoliko ste korisnik Mjere 10 i 11 Programa ruralnog razvoja, obvezni ste pohađati 18 sati edukacije, koji su preduvjet za ostvarivanje sredstava Programa. Također, ukoliko primate potporu za mlade poljoprivrednike ili ste samo zainteresirani za nova znanja i bolje rezultate u proizvodnji, informirajte se o tečajevima i uključite u edukaciju.

Šumoposjednici u Savjetodavnoj službi mogu podnijeti zahtjev za doznaku stabala, financiranje uzgojnih radova, održavanje šumskih prometnica, izračun šumske štete, izdavanje popratnica za božićna drvca te elaborata šumsko-uzgojnih radova.

Za sve dodatne informacije, savjetovanje i edukaciju, obratite se s povjerenjem najbližem poljoprivrednom ili šumarskom savjetniku u uredima Savjetodavne službe ili putem interneta na www.savjetodavna.hr.

Želimo Vam mnogo uspjeha u daljnjem radu i dugogodišnju suradnju s našim savjetnicima!

Savjetodavna služba

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba
Savska cesta 41
(PT Zagrepčanka - Anex)
10000 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr