Obavijest o informativnim materijalima Savjetodavne službe

Jedna je od najvažnijih novosti model savjetovanja poljoprivrednika i šumoposjednika, koji se temelji na katalogu savjetodavnih usluga, u kojem možete odabrati jedan od brojnih savjetničkih paketa, posebno skrojenih prema Vašoj proizvodnji i konkretnim potrebama.

Savjetodavna služba započela je i s besplatnim strukovnim osposobljavanjem poljoprivrednika. Ukoliko ste korisnik Mjere 10 i 11 Programa ruralnog razvoja, obvezni ste pohađati 18 sati edukacije, koji su preduvjet za ostvarivanje sredstava Programa. Također, ukoliko primate potporu za mlade poljoprivrednike ili ste samo zainteresirani za nova znanja i bolje rezultate u proizvodnji, informirajte se o tečajevima i uključite u edukaciju.

Šumoposjednici u Savjetodavnoj službi mogu podnijeti zahtjev za doznaku stabala, financiranje uzgojnih radova, održavanje šumskih prometnica, izračun šumske štete, izdavanje popratnica za božićna drvca te elaborata šumsko-uzgojnih radova.

Za sve dodatne informacije, savjetovanje i edukaciju, obratite se s povjerenjem najbližem poljoprivrednom ili šumarskom savjetniku u uredima Savjetodavne službe ili putem interneta na www.savjetodavna.hr.

Želimo Vam mnogo uspjeha u daljnjem radu i dugogodišnju suradnju s našim savjetnicima!

Savjetodavna služba

Pripremi za ispis