Računovodstvo u poljoprivredi

Na tečaju osposobljavanja sudjelovat će 24 djelatnika Savjetodavne službe agroekonomske, ali i drugih specijalnosti, koji provode osposobljavanje poljoprivrednika kroz M01 „Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja“  te pružanje savjetodavnih usluga i pomoći korisnicima u upravljanju poljoprivrednim gospodarstvom kroz M02.  

Cilj ovog osposobljavanja jest omogućiti savjetodavnim stručnjacima  stjecanje novih znanja i vještina, bolje poznavanje i razumijevanje zakonskih propisa, poslovnih i upravljačkih procesa u obavljanju djelatnosti poljoprivrede i šumarstva na poljoprivrednim gospodarstvima s aspekta poduzetničkog/poslovnog, računovodstvenog i poreznog statusa.

Hrvatska zajednica računovođa i financijskih djelatnika (HZRIF) kao jedna od relevantnih institucija u području računovodstva i financija ponudila je odgovarajući program osposobljavanja i zajedno sa Savjetodavnom službom organizator je ovog osposobljavanja. Dvodnevnim programom obuhvaćene su brojne stručne koje će kroz teorijsku i praktičnu nastavu voditi, kao predavači, istaknuti i priznati domaći stručnjaci iz područja financija, računovodstva, porezne politike, revizije i srodnih stručnih područja.

Pripremi za ispis